Layered

Swedish grace ullteppe - 180 x 270 cm - Beige

10 900,-
Layered Swedish Grace er et svært oppsiktsvekkende teppe.
NYHET
Swedish grace ullteppe - 180 x 270 cm - Beige
Swedish grace ullteppe - 180 x 270 cm - Beige Swedish grace ullteppe - 180 x 270 cm - Beige Swedish grace ullteppe - 180 x 270 cm - Beige
Utsolgt
SKU
1023591
Stylistens kommentar
Definer en bestemt sone og lun opp atmosfæren ved hjelp av et delikat gulvteppe i ull. Denne varianten kommer fra den svenske leverandøren Layered.

Beskrivelse

Layered Swedish Grace er et svært oppsiktsvekkende teppe. Med referanser til den alltid tilstedeværende Art Deco-stilen, er det perfekt for deg som vil vekke oppmerksomhet.

Layered

Layered er et svensk varemerke som tilbyr kvalitetstepper og møbler i moderne skandinavisk design. Varemerket ble lansert i 2015 med en visjon om å skape unik design inspirert av forskjellige kunstformer innen mote, arkitektur, fotografi og kultur.
Layered ble grunnlagt når Malin Glemme lette etter et teppe i høy kvalitet i en rimelig prisklasse, men uten framgang tok hun saken i egne hender.

Miljø & Bærekraft

Layered arbeider med materialer i høy kvalitet for å fremme et bærekraftig forbruk. Vi produserer våre tepper og egendesignede møbler av de fineste naturmaterialer, som ull og lin. Disse er biologisk nedbrytbare og er derfor fornybare materialer. Layered står for å skape produkter med et langsiktig perspektiv. Våre materialvalg er nøye utvalgt for å tilby den beste kvaliteten som holder seg i mange år. Fjærene og plywooden i møblene våre er fra resirkulerte kilder.

Siden 2016 har Layered vært medlem i Stockholms klimapakt som informerer om hvordan bedrifter kan arbeide forebyggende med kvalitet, miljø, og arbeidsforhold på lang sikt. I et ledd for å redusere belastningen på miljøet foregår transport fra produksjonslandene hovedsakelig med båt. Våre møbler produseres i nærliggende land som Estland og Litauen, noe som betyr kort transportvei.  

En av Layereds teppekolleksjoner er produsert av PET-flasker som er gjenvunnet ved hjelp av en innovativ teknikk. Plasten fra flaskene smeltes, og blir til tynne plasttråder som spinnes til garn. Av garnet veves teppene for hånd, og materialet føles, ser ut som og har samme tekstur som et tradisjonelt ullteppe.

LAYERED SUSTAINABILITY PLAN

Materiale: ull

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1023591
ISBN/EAN/GTIN 7072679708238
Produkttype Gulvteppe
Vekt (kg) 18
Lengde 270
Bredde 180
Høyde 3
Merke Layered
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Swedish grace ullteppe - 180 x 270 cm - Beige
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.