Layered

Solid Viskosteppe - Elephant Grey - 250x350

14 900,-
Solid Viskosteppe - Elephant Grey - 250x350
Solid Viskosteppe - Elephant Grey - 250x350 Solid Viskosteppe - Elephant Grey - 250x350
Kun 1 på lager
SKU
1020471
Stylistens kommentar
Elephant Grey er en grå nyanse med kald tone, og har en mer nøytral grå farge.

Beskrivelse

Teppet Layered Solid Viskose har et elegant og rent uttrykk. Elephant Grey er en grå nyanse med kald tone, og har en mer nøytral grå farge. Med denne samlingen, har vi omfavnet tanken om å lage ensfargede tepper i en svært klassisk stil. Teppene fra Solid Viskose Collection er håndvevde i en myk og lett skinnende 100% viskosestruktur. Siden hvert teppe er håndvevd, kan det forekomme individuelle variasjoner i størrelse og farge, noe som betyr at kunden vil motta et unikt arbeid. På grunn av sin håndtuftede konstruksjon har teppet en tendens til å felle fibre, og vi anbefaler derfor at du støvsuger regelmessig.

Mål: 250 x 350cm
Materiale: 100% viskose

Layered

Layered er et svensk varemerke som tilbyr kvalitetstepper og møbler i moderne skandinavisk design. Varemerket ble lansert i 2015 med en visjon om å skape unik design inspirert av forskjellige kunstformer innen mote, arkitektur, fotografi og kultur.
Layered ble grunnlagt når Malin Glemme lette etter et teppe i høy kvalitet i en rimelig prisklasse, men uten framgang tok hun saken i egne hender.

Miljø & Bærekraft

Layered arbeider med materialer i høy kvalitet for å fremme et bærekraftig forbruk. Vi produserer våre tepper og egendesignede møbler av de fineste naturmaterialer, som ull og lin. Disse er biologisk nedbrytbare og er derfor fornybare materialer. Layered står for å skape produkter med et langsiktig perspektiv. Våre materialvalg er nøye utvalgt for å tilby den beste kvaliteten som holder seg i mange år. Fjærene og plywooden i møblene våre er fra resirkulerte kilder.

Siden 2016 har Layered vært medlem i Stockholms klimapakt som informerer om hvordan bedrifter kan arbeide forebyggende med kvalitet, miljø, og arbeidsforhold på lang sikt. I et ledd for å redusere belastningen på miljøet foregår transport fra produksjonslandene hovedsakelig med båt. Våre møbler produseres i nærliggende land som Estland og Litauen, noe som betyr kort transportvei.  

En av Layereds teppekolleksjoner er produsert av PET-flasker som er gjenvunnet ved hjelp av en innovativ teknikk. Plasten fra flaskene smeltes, og blir til tynne plasttråder som spinnes til garn. Av garnet veves teppene for hånd, og materialet føles, ser ut som og har samme tekstur som et tradisjonelt ullteppe.

LAYERED SUSTAINABILITY PLAN

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1020471
ISBN/EAN/GTIN 7072679678913
Produkttype Gulvteppe
Vekt (kg) 35
Lengde 350
Bredde 350
Høyde 3
Merke Layered
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Solid Viskosteppe - Elephant Grey - 250x350
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.