Light & Living

Rowdy sidebord - Ø 43x57 cm - sort glasstopp og hylle I antikk bronse

3 490,-
Rowdy sidebord - Ø 43x57 cm - sort glasstopp og hylle I antikk bronse
Rowdy sidebord - Ø 43x57 cm - sort glasstopp og hylle I antikk bronse Rowdy sidebord - Ø 43x57 cm - sort glasstopp og hylle I antikk bronse Rowdy sidebord - Ø 43x57 cm - sort glasstopp og hylle I antikk bronse Rowdy sidebord - Ø 43x57 cm - sort glasstopp og hylle I antikk bronse
Levering: 6-8 uker
SKU
1022871
Stylistens kommentar
Materiale kombinasjonen til dette sidebordet er ren perfeksjon. Vi elsker den delikate glassplaten mot det røffe metallet.

Beskrivelse

Dette sidebordet er både praktisk, tidløst og elegant på samme tid. Det vil passe utmerket i gangen ved siden av en lenestol eller som en del av en større sofagruppe. Bordet har en mørk glassplate på toppen etterfulgt av både sort og bronsefarget metall.

Materiale: glass og metall

Om Light & Living

Light & Living ble opprettet for over 40 år siden. I en liten fabrikkhall begynte vi med å lage unike lampeskjermer. Etter kort tid begynte vi også med lamper slik at vi kunne tilby et komplett belysningskonsept. Etter å ha vært aktiv på markedet for belysning i flere år, ble aktivitetene utvidet med boligtilbehør og (små) møbler. Det førte til at vi kunne hjelpe våre kunder enda bedre og tilby noe for enhver smak.To ganger i året presenterer vi en ny sesongkolleksjon som vi er svært stolte av. Vi lar oss inspirere av interiørmesser vi besøker, trender fra forskjellige land og vi lytter nøye til våre kunders ønsker. På den måten kan vi overraske og inspirere våre kunder hver gang!

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022871
ISBN/EAN/GTIN 7072679701482
Produkttype Sidebord
Vekt (kg) 6,97
Lengde 43
Bredde 43
Høyde 57
Merke Light & Living
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Rowdy sidebord - Ø 43x57 cm - sort glasstopp og hylle I antikk bronse
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.