SixBondStreet

Midtown Sidebord - 40x30 - Hvit marmor

2 550,-
Geometrisk sidebord med rene linjer.
Midtown Sidebord - 40x30 - Hvit marmor
Midtown Sidebord - 40x30 - Hvit marmor Midtown Sidebord - 40x30 - Hvit marmor Midtown Sidebord - 40x30 - Hvit marmor Midtown Sidebord - 40x30 - Hvit marmor
  • Utstilt i vårt Showroom i Drammensveien 130
5+ på lager
SKU
ENT-BT-26-BL-40-MR-CW-10

Beskrivelse

Geometrisk sidebord med rene linjer. Dette sidebordet er meget plassbesparende, da bordbenet kan stå delvis under stolen/ daybeden/ sofaen.
Bordet er også lett å flytte på ved behov. Bordplaten er laget av hvit carrara marmor. 

Mål: H 70 x B 30 x D 40cm 
Materiale: Marmor og stål

Vedlikehold

Marmor er et naturmaterial og hver enkel stein er unik, det vil si at det kan variere en del i farge og overflate. Hver stein er unik og individuelt slipt. Marmor er et materiale som også krever pleie for å bevare den flotte overflaten. Se vårt sortiment for vedlikeholdsprodukter tilpasset stein.

Se merknad under:
Mer spesifikt er marmor en krystallisert kalkstein. Hver marmorstein har sitt unike og spesielle mønster. Flerfarget korn, små vannmerker og skygger er en del av naturens egen overflate og kan ikke defineres som feil.

Søl bør tørkes bort umiddelbart fordi det kan trekke inn i marmoren og i verste fall gi permanente merker. Man må være spesielt oppmerksom på sure væsker som kaffe og sitronsaft, da de lett kan trenge inn i marmoroverflaten. Det anbefales ikke å plassere vaser eller andre lignende gjenstander som avgir fuktighet direkte på overflaten. Du kan for eksempel plassere et brett under vasen for å beskytte steinen. Unngå å dra gjenstander over overflaten og pass på at du ikke plasserer harde og skarpe dekorelementer direkte på steinen. Det anbefales å bruke filtknotter, coasters, brett eller lignende som et beskyttende underlag. 

Bruk en fuktig klut ved behov for rengjøringen av marmoroverflaten. Tørk alltid over etterpå med en tørr klut for å fjerne overflødig fuktighet. Det anbefales ikke å bruke rengjøringsmidler da dette kan føre til misfarging og skade på overflaten. Dersom du likevel skulle ha behov for å bruke rengjøringsmidler er det viktig å bruke milde produkter. Husk også å tørke nøye av overflaten etterpå med en ren klut.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU ENT-BT-26-BL-40-MR-CW-10
ISBN/EAN/GTIN 7072679007737
Produkttype Sidebord
Vekt (kg) 13
Lengde 30
Bredde 40
Høyde 70
Merke SixBondStreet
Produsentland Romania
Materiale Stål, Stein
Stil Industrielt, Klassisk, Moderne

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Midtown Sidebord - 40x30 - Hvit marmor
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.