Torshovhøyden

Først og fremst, gratulerer så mye med boligkjøp!

 På denne siden finner du som kjøper av en leilighet på Torshovhøyden unike møbelpakker fra SixBondStreet. 

Pakkene vil bli tilpasset din leilighet, preferanser og behov i samråd med din personlige interiørdesigner.

SixBondStreet sin interiørdesigner Nora Løvseth gir deg komplementær interiørkonsultasjon ved kjøp av leilighet på Torshovhøyden.

Vårt ønske er også at denne siden vil guide og inspirere deg på veien videre mot overtakelse og innflytning.
Hilsen SixBondStreet gjengenInteriørveiledning

SixBondStreet sine dyktige interiørdesignere har plukket ut produkter spesielt tilpasset for leilighetene på Torshovhøyden. Møbelpakkene er satt opp basert på leilighetstypen 2, 3 og 4-roms. Du som boligkjøper vil få rabatt på møbelpakkene når minimumsbeløp innfris. Pakkene inneholder produkter som gir en tidløs og elegant stil. Produktene er laget av solide og slitesterke materialer som gir de en lang levetid.  La deg inspirere og få hjelp av våre dyktige interiørdesignere til å innrede ditt nye hjem. Ta kontakt med Nora Løvseth på nora.lovseth@sixbondstreet.no for å avtale tid. 

En interiørdesigner vil kunne hjelpe deg med valg av tekstiler, farger og materialer samt produkter og møbleringsplan. I tilegg fungerer en interiørdesigner som en fantastisk sparringspartner med mye fagkunnskap og erfaring.


Vi har åpnet for booking i Oslo (Skøyen).

Hvis du ikke har anledning til å møte i showroom, vil det være mulighet for online møte.

Torshovhøyden-kunder vil få et godt og tilpasset tilbud ut i fra leiligheten de har kjøpt.

Vi har satt samme møbelpakker basert på de ulike leilighetstypene. Klikk deg inn for fullstendig produktoversikt under.

I tillegg til de produktene som ligger i hver møbelpakke står du naturligvis fritt til å supplere med flere produkter fra vårt sortiment. Din interiørdesigner vil hjelpe deg med å skape et unikt hjem som gjenspeiler din personlige stil.


Lettstelte og Oeko-Tex sertifiserte tekstiler

SixBondstreet sin tekstilkolleksjon kombinerer den nyeste flekkfrie teknologien med elegante tekstiler av høy kvalitet for å sikre enkel rengjøring med lite vedlikehold.

Vårt omfattende utvalg av tekstiler har en luksuriøs myk berøring, og er tilgjengelig i mange flotte design og farger.

Våre tekstiler overholder flere strenge miljø- og bærekraft standarder, inkludert STANDARD 100 av OEKO-TEX® og Global Recycled Standard (GRS).

Velkommen til en stressfri hverdag.

Gratis tekstilprøver

Bestill opptil 5 tekstilprøver sendt hjem i posten helt gratis. Trykk på knappen under for å bestille.

Bestill tekstilprøver ved å sende en mail til nora.lovseth@sixbondstreet.no


Vår produktdesigner

Vår designer og innkjøper Palla Masdottir er engasjert og lidenskapelig opptatt av design og produksjon. Hun er villig til å stå på barrikadene for å få frem bærekraftig produksjon og rettferdig handel. Hodet er så fullt av nye design at det av og til ikke er plass for noe annet. Palla har reist i verden i 30 år på jakt etter nye materialer og nye ideer. Energien og kunnskapen hun besitter kan vi alle ta og føle på i hennes nærvær. Palla er uten tvil en superbruker av livet.

Designfilosofi

Vi skal etterstrebe å gi hvert produkt en unik følelse. Følelsene skal vi finne i materialvalget; struktur, farge eller overflate. Gjennom designet sin form, bredde, høyde og dybde skal vi være i stand til å skape et samspill som gir kunden en god sanselig opplevelse. Produktet skal kunne “snakke for seg selv”, det skal gi noe til rommet uten å trenge støttespillerne i samme kolleksjon. Hvert produkt må kunne ha en stand alone funksjon slik at det skal være mulig å plassere det sammen med kundens eksisterende interiør. Produktet skal være et resultat av at designer har observert brukerens behov og deres krav til funksjonell design. Det skal kunne skape et samspill mellom person og produkt.Bærekraft

Designprosessen skal ledes av omtanken for vårt miljø og målet må være et bærekraftig produkt. Designet og produktet skal kunne leve lenge og føres videre fra en forbruker til en annen. Det skal kunne ha en utvidet levetid på tross av trender og stiler.


Møbler og tekstiler som varer

Våre møbler er designet og produsert med tanke på at det skal vare i generasjoner. Alle våre tekstiler er FibreGuard sertifisert samt STANDARD 100 av OEKO-TEX® og Global Recycled Standard (GRS). Bra for deg og for miljøet. Du kan lese mer om FibreGuard teknologien her.


Priser

2-roms: 10% rabatt ved kjøp over 100.000,-

3-roms: 15% ved kjøp over 150.000,-

4-roms: 20% ved kjøp over 200.000,-


Vår interiørdesigner Nora Løvseth har satt sammen fantastiske møbelpakker. 
Klikk deg inn på pakken som passer for deg under.

Levering og montering

SixBondStreet tilbyr fri frakt på alle ordre over 12.000,-

Dersom du ønsker innbæring, montering og fjerning av emballasje tilkommer en ekstra kostnad.

Informasjon om pris kommer ved avtale om kjøp.