Velkommen til SixBondStreet, Ruth & Joanna.

Velkommen til SixBondStreet, Ruth & Joanna.

Vi er stolte av å kunne meddele at vi nå fører produkter fra Ruth & Joanna.

Den svenske leverandøren lager møbler og interiørartikler av maksimalistiske og elegante materialer. Disse materialene blir kombinert med et stramt og minimalistisk design. Denne kombinasjonen skaper elegante, tidløse og moderne produkter. 

Maksimalistiske materialer møter minimalistisk design

Ruth & Joanna ble grunnlagt i 2012 av Susanne Lundberg med en visjon om å bringe litt glam og eleganse til interiørverden i Skandinavia. Etter noen år som interiørblogger, redaktør og stylist følte Lundberg på at noe manglet på interiørmarkedet. Hun ønsket å lage møbler der maksimalistiske materialer møtte minimalistisk design, det beste fra to verdener.

Se vårt sortiment fra Ruth & Joanna her.

 

 

Navnet

Navnet kom naturlig; Ruth og Joanna er navnene til Susanne Lundbergs to bestemødre og er en feiring av deres egen unike stil og holdninger. Ruth, som er født og oppvokst i Nord-Sverige, symboliserer den minimalistiske skandinaviske siden av merkevaren. Joanna som kommer fra Ukraina står for den dristigere og mer maksimalistiske delen.

 

 

Detaljrikt

Møblene og interiørartiklene fra Ruth & Joanna kjennetegnes hovedsaklig ved sitt minimalistiske design, maksimalistiske materialbruk og detaljrike uttrykk. Produktene bærer tydelig preg av nøye planlagt design og oser av eleganse og eksklusivitet.

 

 

Ruth & Joannas visjon

Ruth & Joannas visjon er å lage produkter med maksimalistiske materialer, men med et minimalistisk design. Visjonene er å lage interiørdetaljer som vil poppe og som vil gjøre rommet mer interessant. Å skape noe av verdi og et produkt som vil vare evig og bli noe som eieren verner om. Ruth & Joanna ønsker å tilføre litt glamour i hjemmene våre og gjøre atmosfæren i et rom litt mer elegant og chic.

Se vårt sortiment fra Ruth & Joanna her.

 

 

 

Oppgrader hjemmet ditt med ikoniske møbler og interiørartikler av materialer som oser av kvalitet og eleganse. La det minimaltiskete designet til produktene fra Ruth & Joanna pryde hjemmet ditt. De maksimalistiske og eksklusive materialer vil sette prikker over i-en og sørge for at hjemmet ditt alltid inneholder det lille ekstra. Produktene fra Ruth & Joanna får du kjøpt hos oss her.

-Marie

Forrige artikkel Neste artikkel