Velkommen til SixBondStreet, Layered.

Velkommen til SixBondStreet, Layered.

Endelig kan vi meddele at vi har fått Layered som leverandør. Vi har tatt inn en rekke nøye utvalgte gulvtepper vevd i de nydeligste mønster og farger. I vårt sortiment finner du nå unike kvalitetstepper i moderne skandinavisk design.

Hvert teppe vi har tatt inn i vårt sortiment er tilgjengelig i tre ulike størrelser: 180 x 270cm, 250 x 350cm og 300 x 400cm. Se hele utvalget her.

 

 

Layered-gründeren

Layered-gründer Malin Glemme, designet et teppe som en vever i India produserte og etter det lanserte hun den første kolleksjonen av bomullstepper. Layered ble grunnlagt når Malin Glemme lette etter et teppe i høy kvalitet i en rimelig prisklasse, men uten framgang tok hun saken i egne hender. Malin designet et teppe som en vever i India produserte og etter det lanserte hun den første kolleksjonen av bomullstepper.

Visjonen bak varemerket er å være nyskapende ved å benytte andre kunstformers syn på design og uttrykk på innredning til å skape et varemerke som både tenker og handler annerledes. Layereds visjon er å skape tidløse produkter for moderne og elegante hjem.

 

 

 

Miljø & Bærekraft

Layered arbeider med materialer i høy kvalitet for å fremme et bærekraftig forbruk. De produserer produkter av de fineste naturmaterialer, som ull og lin. Disse er biologisk nedbrytbare og er derfor fornybare materialer. Layered står for å skape produkter med et langsiktig perspektiv. Deres materialvalg er nøye utvalgt for å tilby den beste kvaliteten som holder seg i mange år.

Siden 2016 har Layered vært medlem i Stockholms klimapakt som informerer om hvordan bedrifter kan arbeide forebyggende med kvalitet, miljø, og arbeidsforhold på lang sikt. I et ledd for å redusere belastningen på miljøet foregår transport fra produksjonslandene hovedsakelig med båt.

En av Layereds teppekolleksjoner er produsert av PET-flasker som er gjenvunnet ved hjelp av en innovativ teknikk. Plasten fra flaskene smeltes, og blir til tynne plasttråder som spinnes til garn. Av garnet veves teppene for hånd, og materialet føles, ser ut som og har samme tekstur som et tradisjonelt ullteppe.

 

 

 

Teppene fra Layered vil uten tvil oppgradere hjemmene våre. Teppene har et unikt design og er laget av solide og bestandige naturmaterialer. Vi håper du liker teppene fra Layerd like godt som oss og at du også får lyst til å friske opp hjemmet ditt med  Layered-tepper.

- Marie

Forrige artikkel Neste artikkel