Velkommen til SixBondStreet, DAY Home.

Velkommen til SixBondStreet, DAY Home.

Vi er stolte av å kunne presentere vår nye leverandør; DAY Home. Møblene og interiørartiklene fra DAY Home oser av kvalitet, eleganse og særpreg. For vår del var dette virkelig kjærlighet ved første blikk. Vi håper du faller like pladask for den danske leverandøren som det vi har gjort. Du finner hele vårt utvalg av produkter fra DAY Home her.

 

 

DAY Home

Grunnleggeren av DAY Home, Marianne Brandis lidenskap for tekstiler og antikviteter fra blant annet Afrika, Midtøsten og India, preger tydelig Day Home-stilen. Hun lager produkter som fremhever det beste fra begge verdener; det bohemske og eksotiske sammen med skandinavisk minimalisme. Resultatet er en blanding av naturlige materialer, luksuriøst fløyel, lin og ull i fantastiske design og broderier, vakre detaljer og unike fargekombinasjoner.

 

 

Sortimentet

DAY Home har et bredt spekter av varegrupper i sitt sortiment. Med andre ord; noe for en hver smak. Som jeg nevnte tidligere lar grunnleggeren seg inspirere av det bohemske og eksotiske. Sammen med en 'touch' av minimalisme klarer hun å skape en mengde unike produkter, alle med særpreg.

Sortimentet til DAY Home består av alt fra lamper til gulvtepper, bord og vaser. For å nevne noe. Møblene og interiørartiklene har et kunstnerisk uttrykk og formene er myke og organiske. Merket er også kjent for sin fargerike palett og solide materialbruk.

Leverandøren er også kjent for sine kunstneriske og elegante bordlamper. Vi har fått inn et par på lager og etter kommer det enda flere. Bordlampene kjennetegnet ved at lampeføttene promært er laget av en type metall. Lampene er høye- de fleste er over 50cm. Bordlampenes skjermer medfølger og er laget av fantastiske naturmaterialer som bomull og lin. 

 

 

Dekorer veggene

Dekorer veggene dine med ett eller flere av de fantastiske motivene fra DAY. Bildene leveres ferdig innrammet og i vårt sortimentet finner du tre varianter som tar seg godt ut alene men også samlet. I likhet med løperne til gulvet har også disse bildene fått navnet 'Doodle', en korrekt og passende beskrivelse av motivet. 

Dekorelementer

I tillegg til lamper og gulvtepper har leverandøren også en rekke mindre dekorelementer å by på. Krukker, vaser og skulpturer laget av keramikk og metaller preger deres sortiment. En fellesnevner for de mindre dekorelementene er formspråket. De er organiske og naturlige noe som gir hvert produkt et unikt særpreg.

 

 

DAY Home Viser at de er et alsidig interiør merke og overrasker til stadighet med sine design og mønstre kombinasjoner. Vi har virkelig falt helt pladask for dette merket og det håper vi du har gjort også. Vårt sortiment fra DAY Home finner du her.
- Marie

Forrige artikkel Neste artikkel