Vårlige interiørtrender for 2019

Vårlige interiørtrender for 2019

Årets interiørtrender inneholder en rik fargepalett som skal kunne kombineres på kryss og tvers. Vågale mønster mikser kombinert med sarte toner av beige og grått og ikke minst ton-i-ton trenden. Årets interiørtrender gir oss lov til å eksperimentere og dyrke vår individuelle, personlige interiørstil. Vi gleder oss til å se uventede kombinasjoner av både farger, materialer og mønstre i norske hjem dette året. Alt er lov og mulighetene er mange!

Lys Crosby 3-seter sofa stylet med varme fargetoner som er en av de dominerende interiørtrendene dette året. Denne egenproduserte og bestselgende sofaen Crosby vil skape en avslappende atmosfære i hjemmet.


Årets farge fra Pantone: living coral

Fargen gir en følelse av varme og komfort. Den symboliserer også vårt medfødte behov for optimisme og glede.
Mange vil si at årets farge er en slags mot-reaksjon på digitaliseringen og dagens fokus på sosiale medier som tar større og større del i vår hverdag.
Vi søker nå mer og mer tilbake til det nære og personlige og de autentiske opplevelsene. Living coral er med på å underbygge dette.

Tribeca lenestol foran en vegg i årest trend farge; living coral.


Rom for eksperimentering

Det er på ingen måte kun én farge som troner på toppen denne våren, eller retter sagt dette året. Interiørtrendene i  2019 og frem til 2020 handler om å finne sin identitet og sine favoritt farger og kombinasjoner på interiørfronten.
Fargene som dominerer denne sesongen er varme fargetoner som terrakotta, varme jordtoner i ulike nyanser og forskjellige nyanser av beige.
Den kalde skalaen er vi forøvrig ikke ferdig med, til vår store begeistring. De kjølige gråtonene, gråblått og både mørke klare blåtoner samt ulike grader av grønt blir med oss videre inn i det nye året.
Interiørbildet dyrker individualismen som aldri før, og gir derfor rom for eksperimentering. 2019 er definitivt året for oss som ønsker å dyrke vår individuelle og personlige interiørstil.
Jeg tror jeg kan snakke for alle i SixBondStreet å si at vi gleder oss til å se og teste ut en rekke nye og uventede kombinasjoner med vakre farger og delikate mønstre.


Sidebord i marmor, sort lenestol i skinn vårlige tulipaner Kombiner forskjellige materialer og prøv deg frem med ulike og spennende fargekombinasjoner. 

"Must have"

Når det kommer til møbler og årets "must have" så er dette noe de aller fleste har plass til. Småbord/sidebord og puffer har virkelig kommet for å bli.
Disse møblene kan enkelt plasseres flere steder i hjemmet, enten det er i et hjørne med en lenestol eller på hver sin side av sofaen. Kanskje du mangler et sted å legge fra deg nøkler eller sitte i gangen?

 

En av årets største interiørtrender er sidebord og puffer. Her ser du et rundt sidebord fra Midtown serien. 

Floralsk

Blomster og blomstermønster ser vi på alt fra myke tekstiler til harde krukker. Denne sesongen skal det bugne i blomster; både på puter, krukker og ikke minst i vasene våre. Om du ønsker friske blomster eller du er mer komfortabel med de kunstige variantene så har jeg en god nyhet til deg. Alt er lov, i alle fall nesten. Så lenge de kunstige plantene dine er naturtro.


Williamsburg 3-seter sofa i greige velour kombinert med et brunt sofabord og matchende puffer. Er du på utkikk etter en ny sofa? Da er kanskje denne 3-seteren fra vår serie Williamsburg noe for deg. Sofa-serien inneholder sofaer i flere størrelser, farger og tekstiler. Her finner du våre ulike sofamodeller.

Tenk taktilt

Taktilt er et ord som oppsummerer og beskriver interiørtrendene dette året. Vi ønsker flere taktile materialer og elsker å kombinere rue og myke tekstiler. Du kan enkelt integrere dette i hjemmet ditt ved å for eksempel kombinere fløyel med en grovere lin-kvalitet. Eller hva med å velge en lekker tapet med en tydelig struktur fremfor maling? Uansett hvordan du velger å trekke det taktile inn i hjemmet ditt så vil det påvirke helheten og gi et spennende uttrykk.

Nærbilde av grå tekstil i fløyel. En av årets store interiørtrender er taktile innspill og variert materialbruk.


Interiørtrender på vei inn

Rotting i møbler er på vei inn igjen, både på inne-og utemøbler. Rotting er et relativt grovt materiale som de fleste av oss er vant til å se utendørs. En av interiørtrendene i 2019 innebærer altså at vi tar med oss materialer vi er vant til å ha utendørs inn. Det vil stå i spennende kontrast mot  materialer som bomull, lin og fløyel.

 

Spisestol i rotting fra Eichholtz, en av mange interiørtrender i 2019. Denne nydelige spisestolen i rotting kommer fra vår nederlandske leverandøren Eichholtz. 

Interiørtrender på vei ut

Det er spådd at fond-veggen er på vei ut. I hvert fall som kontrastvegg alene, dette betyr på ingen måte at vi skal slutte å male veggene i samme rom i ulike farger- snarere tvert om. Det er nemlig åpnet mer for å kombinere flere forskjellige fargetoner i ett og samme rom- det som er viktig å tenke på da er at fargene harmonerer godt. Når du skal velge veggfarger vil du få god hjelp og veiledning ved å studere ulike fargekart. Flere av leverandørene (eks. Jotun) setter også sammen nye fargekombinasjoner hver sesong som skal kunne kombineres på kryss og tvers.

Vi gleder oss stort over de nye interiørtrendene og ikke minst de som blir med oss videre fra året som gikk.
Vi er klare for å eksperimentere mer med farger og mønstre!
Det håper jeg du også er?

Forhåpentligvis oppdager vi alle nye kombinasjoner av farger, materialer og mønstre som vi forelsker oss i denne våren.
- Marie

Forrige artikkel Neste artikkel