Vårens interiørtrender 2020

Vårens interiørtrender 2020

Vårens interiørtrender er preget av en rik fargepalett og personlige innslag. Det ekte og naturtro eller kanskje bedre kjent som det autentiske ser vi overalt i ulike former. I likhet med fjoråret ønsker vi å verne om vår personlige stil og uttrykke vår personlighet gjennom hjemmet vårt.

The new historian/ heritage lux

Denne trenden defineres av behovet for å ta vare på vår arv eller gjenskape tidligere kultur på en ny og inspirerende måte. De unge gjenskaper det eldre samtidig som seniorene ønsker å fremstå yngre. Ut i fra denne søken dannes en stil som mikser luksus med moderne klassiskere. Ut fra dette springer produkter fulle av karakter og egenart.

 

 

Stay grounded

Varme pasteller og innbydende avrundede former. Sosiale rom med plass til alle. Fargene skal gi en følelse av trygghet og du skal føle deg velkommen. Spennende kombinasjoner av farger og former der moderne stil får et overraskende uttrykk. Fløyel på møbler og fantastiske gulvtepper gjenkjenner denne stilen.

 

 

The earth lover

Positive vibrasjoner fra 70- og 80-tallet blandes med den urbane livsstilen. Varme toner fra naturens pallett skaper en komfortabel atmosfære i hjemmet. Rene materialer som lin, tre stein og keramikk. Håndlaget med matt overflate og runde former. Kortreist produksjon og tilbake til det orginale er det som preger 'Earth lover'. "It`s good for the soul and the planet".

 

 

Off trend will be on trend

Lei av å se samme stil om og om igjen? Nå mikses det sammen produkter som hver for seg har en unik kvalite. Denne kvaliteten kan være en bestemt farge, overfalte eller håndverk. Det handler om det autentiske og at den sammensetningen viser din personlighet og din reise. Det som gir deg lykke i ditt hjem er mer viktig enn det som skjer i sosiale medier.

Stikkord: Rotting på møbler, lyse eiketoner, natur og ullaktige tekstiler. Brent eik sammen med lyse lette undertoner. Inspirasjon fra japansk kultur, både i sin enkelhet og mønstre.

Vi håper vår tolking av de vårlige trendene i 2020 vil inspirere deg til å våge litt mer på interiørfronten. Vær tro mot deg selv og din personlige interiørstil. Kos deg med innredning og ikke vær redd for å eksperimenter med materialer, farger og mønstre.

- Palla & Marie

Forrige artikkel Neste artikkel