Somerset + Harrison

Seriene som er skapt for hverandre. Somerset og Harrison serien har mange felles nevnere, og der de er ulike utfyller de hverandre. 

Tidløshet er den største fellesnevneren for seriene, noe som holder de dagsaktuelle og fine i kombinasjon med de fleste stilarter. Somerset serien

Somerset serien består av vakre og solide møbler som defineres av et tidløst og klassisk design. Disse egenskapene gjør at møbelserien passer godt inn hos alle og enkel å kombinere med møbler du har fra før.  Dersom du ønsker å kombinere somerset møblerne med en av våre andre møbelserien kan vi anbefale Harrison. Dette er to møbelserier med mange likheter og de få ulikeheten de har gjør at de utfyller hverandre.


Harrison serien

Innred hjemmet ditt med stil ved hjelp av møblene fra den elegante og tidløse Harrison serien. Møblene kjennetegnes av sitt nette og luftige design, samtidig som møblene er laget av solide materialer med tynge. Det solide håndverket gir møblene en eksklusiv følelse og finish. I likhet med Somerset serien har også disse møblene et tidløst design som gjør at de har en lang levetid og passer sammen med mye forskjellig. 


Både Somerset- og Harrison serien er designet av og for SixBondStreet.

Illeggsplater: det er litt forskjell på hverdag og fest. Derfor er det veldig praktisk med et spisebord som kan endres etter behov og anledning.


Vakker finèr av ask i en elegant og klassisk nyanse av sort.


Alle våre Harrison møbler med skuffer eller dører leveres med skinnesystem fra Blum. «TIP ON» fra Blum er en mekanisk hjelpefunksjon for grepfrie fronter. 


Den største forskjellen mellom Somerset og Harrison møblene er at Somerset har et litt mer massivt uttrykk. Møblene tar seg godt ut hver for seg og sammen. Begge seriene passer både godt inn i minimalistiske- og maksimalistiske hjem. De vil også ta seg godt ut på en fjellhytte og et sommersted ved sjøen.


Ikke nøl med å kontakte oss dersom du ønsker hjelp med valg av møbler, styling eller møblering. Du kan booke tid med en av våre interiørdesignere her.


- Marie