Slik oppgraderer du soverommet

Slik oppgraderer du soverommet

En oppgradering av soverommet trenger verken være dyrt eller tidkrevende. Det er mye som ligger i detaljene når det kommer til interiør. Ved hjelp av små justeringer kan du enkelt endre helhetsinntrykket i et rom. Nedenfor gir jeg deg noen tips du kan benytte deg av dersom du ønsker å oppgradere soverommet på 1-2-3.

Drøm deg bort i lekkert sengetøy

Det er ingen tvil om at tekstiler, farger og mønster gjør mye og ofte underverker med et rom. Det mange fort glemmer bort i havet av vakre fargetoner er materialet produktet er laget av.

Når det kommer til valg av sengetøy er faktisk sammensetningen av materialer det som bør komme øverst på prioriteringslisten. Man svetter mye om natten og derfor er det viktig å velge sengetøy som er laget av 'pustende' materialer. Et eksempel på et materiale som 'puster' er bomull og lin- en enkelt huskeregel; naturmaterialer. Se vårt utvalg av sengetøy her.

Drøm deg bort i lekre sengesett og prøv å bli mer bevist på hvilke materialer sengetøyet ditt er laget av, både for deg selv og for miljøet. Hos oss får du kjøpt klassisk og delikat sengetøy som er miljømerket med Øko-Tex Standard 100

Øko-Tex Standard 100 er et internasjonalt test- og sertifiseringssystem for tekstiler.
Produkter merket med dette symbolet skal ikke inneholde allergi- eller kreftfremkallende fargestoffer.

Sengetøy skal føles mykt og deilig mot huden. Det skal også være med på å skape ønsket atmosfære. Ved hjelp av enkle grep og troen på at detaljene spiller en sentral rolle når det kommer til innredning, klarer du å skape ditt drømme-soverom.

 

 

Hold varmen

Om du er som meg, fryser du lett på natten. Da kan det være lurt å ha et pledd eller sengeteppe i nærheten. Med et lunt sengeteppe eller pledd kan du enkelt regulere nattetemperaturen. Da kan du også beholde den friske og kjølige temperaturen og ikke minst spare noen kroner på strøm. Pleddet/ sengeteppet vil også være dekorativt når du rer opp sengen. Vinn, vinn!
Se vårt utvalg av pledd og sengetepper.

 

Sengegavl & Sengekappe

Ram inn sengen med en sengegavl og en sengekappe i favorittfargen din. Disse to elementene vil være med på å lune opp rommet, gi en bedre akustikk og ikke minst sette prikken over i-en.  Våre Mayfair sengegavler og kapper er tilgjengelige i en rekke farger, tekstiler, design og størrelser.

En sengegavl er behagelig å lene hodet på. Den gir også et elegant og eksklusivt preg til soverommet. Om du ønsker å skape en kontrast kan du gjerne velge gavl og kappe i ulike farger og/ eller forskjellige tekstiler. Ønsker du en stram og tidløs stil kan du trygt gå for sengegavl og sengekappe i samme farge og tekstil. Se vårt utvalg av soveromsmøbler her.

Under ser du et eksempel på hvor mye en sengegavl kan endre ett rom.

 

 

 

 

Jeg er ikke i tvil om at søvn har en stor påvirkning på livskvaliteten vår. Ved å skape et soverom som er laget på dine premisser får du forhåpentligvis roen til å drømme deg bort.

Sov godt.

- Marie

 

Forrige artikkel Neste artikkel