Runde spisebord alle vil ha

Runde spisebord alle vil ha

Somerset er en kolleksjon som består av spisebord i ulike former og størrelser. Spisebordene er laget av solide materialer og de fleste modellene kommer både med- og uten uttrekk. Avhenging av hvilken modell du går for så passer flere av disse bordene utmerket både hjemme og på hytta. 

Somerset kolleksjonen består av både runde og rektangulære spisebord. Alle bordene er skapt for å kunne lage en innbydende og fleksibel spisegruppe. Det skal være enkelt å få plass til en ekstra gjest og bordene skal kunne passe inn uansett hvordan interiørstil du har. 

 Avbildet her ser du Somerset spisebord - ø 120 x h 75 cm - Sort sammen med Madison spisestol med armlener.

De runde Somerset spisebordene har praktiske kryssbein som både ser elegant ut og som gjør at det blir lett å få plass til flest mulig rundt bordet. 

Hvis du er på jakt etter et tidløst, fleksibelt, sosialt og innbydende spisebord så finner du det garantert i vårt sortiment. Vi har et stort fokus på møblene til spiseplassen da vi vet at dette er møbler og et fellesmøtepunkt for mange som blir mye brukt. Et spisebord skal både fungere opptimalt i en hektisk hverdag og i festlige lag når det kommer et par ekstra gjester. 

 

 

De runde spisebordene fra Somerset kolleksjonen er designet med et eget rom for oppbevaring av illeggsplatene. Dette gjelder også for våre rektangulære spisebord fra samme kolleksjon. Du finner informasjon inne på hvert enkelt produkt dersom det har rom for oppbevaring av illeggsplater integrert. 

Her finner du alle våre spisebord runde, rektangulære, med- og uten uttrekk. Flere av spisebordene er på lager for omgående levering.

Over ser du Somerset spisebord 220-300x100 med uttrekk - Sort hjemme hos Tarjei Bø og Gita Simonsen i kombinasjon med våre elegante Como Spisestoler.

Hvis du har behov for proffesjonell hjelp med innredningen, enten det er å oppgradere ett rom eller et helt hjem så er vi her for å hjelpe. Bestill time med en av våre interiørkonsulenter online eller et fysisk møte. Du finner mer informasjon om vår interiørtjeneste her.

Jeg håper dette innlegget har hjulpet deg lenger på vei og gjort valget av spisebord litt enkelere. Lykke til videre! 

- Marie

Forrige artikkel Neste artikkel