Lekne gulvtepper fra Layered

Lekne gulvtepper fra Layered
Våren begynner for alvor å melde sin anmarsj, i alle fall her i hovedstaden. I den forbindelse er du neppe alene om å tenke på den kjente frasen: "forandring fryder". Hva med et nytt gulvteppe i en unik form med et iøynefallende og lekent mønster? Her har svenske Layered et bredt utvalg. Deres tepper skiller seg ut og vil gi hjemmet ditt et automatisk løft.
Det er mange fordeler med å innrede hjemmet ditt med gulvtepper. De forbedrer akustikken, rammer inn en bestemt sone, binder en sofa- eller spisegruppe sammen. I tillegg så er det- ikke minst, fantastisk å trå på. 
Den siste tiden har layered gått i front og begynt å eksperimenter med andre former enn rektangulær, rundt og firkantet. Teppene har blitt mer asymmetriske i form og uttrykk. De organiske formene gir oss ro og en følelse av naturelementer.

Under ser du bilde av et av våre favoritt gulvtepper laget av 100% ull: Teppe - Residue - Offwhite - 235x350. Det tar seg spesielt godt ut under et rundt spisebord.
Flere av Layereds gulvtepper kan også brukes til å tilføre farge til interiøret. Enten du foretrekker en dempet fargepalett i diskret jordtoner eller et mer fargerikt og lekent uttrykk, så har Layered et teppe for deg.
Den fargesterke varianten under går under navnet Teppe - Secret Garden - 250x350 og du finner den her.
Under finner du et fargerikt alternativ med en litt mer dempet fargespekter, teppet heter Teppe - Birch - Ull - 180x270 og du finner det her. 
Vi har snakket om gulvtepper tidligere og guider deg gjennom alt fra størrelse til
Hvis du har ytterligere spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi tilbyr også interiørhjelp. Book time med en av våre dyktige konsulenter her.
- Marie
Forrige artikkel Neste artikkel