North Hagemøbler

North Hagemøbler

North hagemøbler er klassiske og tidløse, laget av ubehandlet teak fra Sør-Amerika. Møblene er designet av og for SixBondStreet og kolleksjonen går under navnet North Hage SixBondStreet. 

Se hele hagemøbelkolleksjonen her.

Møblene har et organisk og mykt formspråk- de går i ett med naturen. Årets hagemøbler vil også stå i elegant og tydelig kontrast mot stram og moderne arkitektur. 

Et par ord fra vår produktdesigner, Palla Masdottir:

"Fra å ha en stor og variert hagekolleksjon, ønsket vi å gå en ny vei. North Hage har utspring i vår innendørs North serie. Møblene i kolleksjonen har alle de gode elementene som definerer North: klassisk, stabil og ikke minst utmerket sittekomfort. Den har et indoor - outdoor preg over seg og er designet for å kunne passe inn både urbant og ved fjell/ sjø. Møblene har en fantastisk kvalitet og vi har vært rause med dimensjonene.
North Hage er produsert til å kunne leve i mange år fremover, både stil og kvalitetsmessig." 

Møbler som tåler vær og vind

Teak er med sine naturlige oljer godt beskyttet mot råte og mugg. Når teakmøbler står ute blir de preget og slitt av regn og solens UV-stråler. Det er derfor treverket etterhvert blir grått. Hvis du ønsker den naturlige gyldne fargen tilbake kan treverket enkelt behandles med rens, puss og olje da vil det se så godt som nytt ut igjen.

Putene i hagemøblene er trukket i en varm grå/ beige tekstil som er beregnet for bruk utendørs. Putene har et parti på baksiden som puster, dette forhindrer fuktskader i tekstilet. På tross av dette bør putene tas inn utenom sesong og generelt oppbevares tørt når de ikke er i bruk. Dette gjør at de holder seg fine lenger. 

Hvert produkt leveres med et møbeltrekk du trekker over møblene når de ikke brukes. Dette beskytter materialene mot vær, vind og solskinn. 


Slik tar du best vare på dine nye hagemøbler i teak 

Som nevnt tidligere så vil ubehandlet teak få et gråaktig patinert ytre. Mens noen liker det, ønsker andre å få tilbake den opprinnelige gløden på møblene. Dersom treverket er veldig slitt anbefales det å vaske i to trinn. Ta først en vask med teakrengjøring, og påfør deretter teakolje eller teakbeskytter for etterbehandling. Bruker du møbeltrekk får de en god beskyttelse for vær og vind i sommerhalvåret. Men om vinteren er det best å oppbevare hagemøblene innendørs på et tørt og godt ventilert sted.

Dersom det skulle oppstå flekker fra f.eks glass kan du pusse lett over med sandpapir 250 for å fjerne flekken. Det samme gjelder for små riper og hakk, dette vil bedres ved samme prossess. Etterfulgt av en runde med rens samt polering.

Design og styling

North hagemøbler kommer i en lun og nøytral fargepallett som passer godt sammen med de fleste andre farger. Dermed står du fritt til å velge hva du vil style med rundt uteplassen. Møblene vil spille godt på lag med naturen og omgivelsene, de blender inn på en elegant og diskret måte.

I tillegg er utemøblene fra North Hage SixBondStreet perfekte å kombinere med møbler i aluminium, både sort og hvit. Dette skaper en moderne og samtidig tidløs kontrast.

Vi er veldig stolte over årets hagemøbler og gleder oss til å se de hjemme hos våre kunder. 

- Marie

Forrige artikkel Neste artikkel