North en ny møbelserie til spiseplassen

North en ny møbelserie til spiseplassen

North serien har sitt utspring fra atmosfæren rundt den norske kjøkken brisken. Serien består av spisestoler og spisesofa med et åpent og innbydende design. Med sitt vakre og enkle formspråk er møblene enkel å plassere i rommet. 

 

 

Solide materialer

Møblene fra North serien kommer med to ulike rammer. En laget av ask i en nydelig, klassisk sortmalt finish. Den andre varianten er laget av eik som er i en moderne 'white washed' finish.

Sitteputen er laget av kaldskum og har stropper som er flettet sammen under. Stroppene bidrar til å holde sitteputen godt på plass og samtidig ivareta den komfortable sittekomforten.

 

 

North spisesofa

Spisesofaen har sitt utspring fra atmosfæren rundt den norske kjøkken brisken. Den er åpen, innbydende og gjestfri i sitt design.
Spisesofaen har et vakkert og enkelt formspråk. Dette gjør den enkel å plassere i rommet.

Spisesofaen har en spenstig, fast og ikke minst behagelig sittekomfort. Møbelserien er designet for at du skal kunne lene deg godt tilbake og nyte lange kvelder rundt spisebordet. Alene eller sammen med gode venner og familie, hjemme eller på hytta.

Spisesofaen kommer i to lengder 180cm og 220cm. 

North spisestol

Spisestolen har et åpent og innbydende design og oppleves som gjestfri. I likhet med spsiesfoaen har også spisestolen et vakkert og enkelt formspråk. Dette gjør spisestolen enkel å plassere og passer inn i de fleste hjem.

Spisestolen har også en spenstig, fast og ikke minst behangelig sittekomfort. Stolene passer godt både rundt runde spisebord og rektangulære.

Se våre ulike varianter av North spisestolen her.

 

Ask

 

 

 

Eik

 

 

 

Denne tidløse, stramme og allsidige møbelserien er designet av vår Kategori & Innkjøpssjef; Palla Masdottir.

Møbelserien passer utmerket enten du er på utkikk etter nytt møblement til spiseplassen hjemme eller på hytta. Du finner hele North serien til spiseplassen her.

- Marie

Forrige artikkel Neste artikkel