Komfortable og elegante spisestoler

Komfortable og elegante spisestoler

Er du på jakt etter spisestoler som både er elegante og komfortable? Da kan vi varmt anbefale Madison eller Como. De leveres både med og uten armlener. I dette innlegget skal vi gå mer i dybden slik at du blir enda bedre kjent med disse komfortable spisestolene.

Madison spsiestoler med armlener
På bildet over ser du Madison spisestol med armlener i tekstilen Supervio - Royal. Spisebordet de står ved kan også brukes som et konsollbord når det slås sammen. Du finner North - Konsoll/ spisebord - Sort - Ask her. Bestill gratis tekstilprøve her.

Madison spisestol

Madison spisestolen har et stramt design med en generøs sitteflate. Stolens ramme er laget av meget solid heltre og kryssfiner. Rygg- og sitteflaten inneholder 35kg kaldskum og nosag fjær. Denne kombinasjonen sørger for en spenstig, fast og ikke minst meget komfortabel sittekomfort. Alle våre tekstiler er FibreGuard sertifisert noe som betyr at de er lettstelte, leser mer om FibreGuard her.
Madison spisestol kommer også uten armlener, det tar seg for eksempel veldig godt ut å plassere en kombinasjon av stoler med- og uten armlener rundt et bord. Se bildet under, denne gangen vist med vår Como spisestol i kombinasjon med Somerset spisebord med kryssbein 220cm.

Madison spisesofa 

I tillegg til de to spisestolene så kommer også Madison som spisesofa i ulike bredder. Akkurat som spisestolene så kan du velge mellom en rekke ulike farger og tekstiler. En spisesofa sørger for ekstra god komfort samtidig som den oppleves som innbydende og lun. Kombiner gjerne en spisesofa på den ene langsiden av spisebordet med to, tre eller fire spisestoler på den andre.

 

På bildet over ser du Madison spisesofa 185cm i tekstilen Braveheart i fargen Charcoal.


Como spisestoler i Bolt MarblePå bildet over ser du Como spisestol med armlener og Como spisestol begge i vår bestselgende tekstilen Bolt - Marble. Bestill gratis tekstilprøve her.

Como spisestol

Como spisestol produseres både med og uten armlener. Stolen er preget av myke linjer, fantastisk sittekomfort og en høy rygg med god støtte. Stolen er designet med en liten svai nede ved korsryggen for å gi den delen av ryggen ekstra støtte.

Como spisestolene er bygt opp av de samme materialene som Madison spisestolen, rammen er laget av heltre og kryssfiner. Sete- og rygg er fylt med 35kg kaldskum og nosag fjær.

I forhold til Madison så er Como litt smalere og tar noe mindre plass rundt bordet. 

Como spisestol med armlener oransje

På bildet over ser du Como spisestol med armlener i vår tekstil Giant - Oxide.
Bestill gratis tekstilprøve her.

Både Como og Madison kan kombineres med alle våre spisebord som du finner her. 

Hvis du ønsker ytterligere hjelp med å velge spisestoler og/ eller andre møbler kan du enkelt booke en time med en av våre interiørkonsulenter her i dag.

Lykke til med valget og innredningen!
- Marie

Forrige artikkel Neste artikkel