Ja, vi elsker spisestolen Como.

Ja, vi elsker spisestolen Como.

Det er mange grunner til at vi elsker våre Como spisestoler. Når man finner en stol som huker av på alle punkter er man jo bare nødt til å elske den? Spisestolen har en upåklagelig sittekomfort og et klassisk design med en elegant twist. Les videre om du er nysgjerrig på å lære mer om Como spisestol.

 

 

Bli kjent med Como

Navnet Como kommer fra den italienske innsjøen i nord Italia. Innsjøen og området rundt Como sjøen er vakker, dekadent og robust- akkurat som vår Como spisestol.

Spisestolene kommer ferdig montert, så her er det bare å pakke ut og sette på plass. Beina er laget av solid heltre og er lakkert i en tidløs, sort finish. De sorte beina passer til alle type spisebord, enten de er laget i lyst treverk, mørkt treverk, stein eller metall.

 

 

Sittekomfort

Como spisestolene kommer både med og uten armlener. Om du har et rektangulært spisebord tar det seg veldig godt ut med et par spisestoler med armlener på hver av kortsidene.

Uansett om du velger med eller uten armlener kommer gjestene til å bli sittende lenge rundt spisebordet. Den ekstra gode sittekomforten skyldens fjæring som begge variantene har i setet. Fjæringen gir en god spenst og forlenger fasongens levetid.

Stolene har en bue nederst i ryggen. Denne buen gir en god støtte til korsryggen. Samtidig gir den en fin og elegant touch til stolens profil. Med andre ord: et klassisk design med en elegant touch.

Trukket i lettstelte tekstiler

Como spisestolen kommer i en mengde ulike farger og tekstiler. Det er vikitg for oss  vi har et godt utvalg tekstiler som er lettstelte og ikke minst OEKO-TEX merket. Derfor vil vi gjerne få introdusere over 40 nye variantene av Como spisestol trukket i ulike FibreGuard tekstiler. Utvalget finner du i neste avsnitt.

Våre lettstelte tekstiler er merket med OEKO-TEX standard 100 som er et internasjonalt test og sertifiseringsystem for tekstiler. 

Somerset spisebordene er den perfekte kombinasjonen til Como både når det kommer til det rent estetiske og det mer funksjonelle som mål og plassering av bordbein.

 

 

Como spisestol til ditt skrivebord

Synes du det er vanskelig å finne en stol til skrivebordet som både er komfortable å sitte på i flere timer, samtidig som den er vakker å se på? Da kan vi varmt anbefale å gå for en Como spisestol, enten med eller uten armlener.

Stolens sittehøyde er fast og kan ikke justeres. Vi kan anbefale å kombinere med et av våre Harrison skrivebord. Harrison kommer i to ulike design med en bredde på 160cm og 120cm.

 

 

Den ultimate spisestolen

Como huker av på alle punkter som definerer den ultimate spisestolen:
God sittekomfort ✔
Lettstelt tekstil ✔
Oeko-tex sertifisert ✔
Klassisk og elegant design ✔
Fornuftig pris ✔
Ferdig montert ✔

Como spisestoler er perfekt for deg som ønsker å skape en spiseplass som man kan- og vil bli sittende i hele kvelden. Stolene har en lang holdbarhet med sitt klassiske design og lettstelte tekstil. Du finner alle Como stolene samt våre Somerset spisebord samlet her.


- Marie

Forrige artikkel Neste artikkel