Inspirasjon hjemme hos stilikonet Gine Margrethe

Inspirasjon hjemme hos stilikonet Gine Margrethe

Gine Margrethe Larsen Qvale er et stilikon med mange jern i ilden. Hun har en unik evne til å forvandle det ordinære til det ekstraordinære. Hos Gine Margrethe vil garderoben gjenspeile seg i hjemmet, med en klassisk base som hun gir akkurat passe edge for å gi det rikelig med personlighet. SixBondStreet besøkte Gine Margrethe for å snakke om trender, bærekraft og innredning av hjemmet.

Se hele intervjuet her


De siste årene har hun pusset opp et funkishus fra slutten av 30- tallet og nå har hun innredet det med tidløse, klassiske og ikke minst elegante møbler fra SixBondStreet. Møblene Gine Margrethe har fra oss finner du samlet her.


Gine Margrethe har utelukkende gått for lettstelte tekstiler som er FibreGuard sertifisert. Dette kommer godt med når man snart har to barn og en sort labrador på 43kg. Du kan lese mer om FibreGuard i vårt nettmagasin her.

 

- Jeg har alltid ønsket å gå for en vibe. Jeg ser for meg en livsstil, men også en type følelse, en type setting. Du skaper din egen setting hjemme. Hvilke følelser ønsker du at dette huset skal gi deg og de vennene og familiene du inviterer?

Jeg syns at man må passe på at det er en rød tråd gjennom hele, utsiden skal spille på lag med innsiden. Jeg ønsket et snev av Art Deco og samtidig ønsket jeg å få inn natur, uten at det blir for mye av det. Jeg ønsket også å gå for mange ulike material-mikser, lin, tapeter og masse treverk.

- Jeg føler at når det kommer til trender så skal det også gå sammen med hvor du er i livet akkurat nå. Jeg har aldri søk trender, verken når det kommer til mote eller hjem og interiør, men du lar deg klart inspirere av trender.

- Der jeg er i livet nå er det masse som skjer rundt meg. Jeg har lyst til å komme inn i et hjem der lingardiner blåser i vinden, ro og zen-følelse. Her skal vi slappe av, nyte, være sammen og rett og slett senke pulsen.

- Lag på lag. Nå måtte jeg ha inn det viktigste først, fargen på veggen legger grunnlaget for hvor du skal gå videre. Jeg så for meg sand strender, landskap. Jeg vil at basen min skal være lys- det skal flyte gjennom rommet. Uansett hvilken årstid og uansett når på døgnet. Jeg ønsket er ren og lys base så jeg kan la kreativiteten flyte, hele året. 

 

Forrige artikkel Neste artikkel