Hvordan style skrivebordet hjemme?

Hvordan style skrivebordet hjemme?

Enten du jobber hjemmefra eller du har satt av en krok hjemme til kreativt arbeid, lesing eller skriving, er hjemmekontoret ditt et sted som skal inspirere til kreativitet og fokus. Ofte er hjemmekontoret et neglisjert område som er rotete og lite funksjonelt i forhold til arbeid. For å hjelpe deg komme i gang med å oppdatere ditt eget hjemmekontor har vi laget noen enkle steg for hvordan du kan style et vakkert, kreativt og funksjonelt skrivebord.

1. Tenk helhetlig

Ditt hjemmekontor skal inspirere og reflektere din unike personlighet. Velg et skrivebord som er vakkert, funksjonelt og som passer inn med resten av interiøret. Skrivebordet må ha godt med oppbevaring så du kan organisere og rydde bort det som ikke trenger å være synlig. Vi mener et skrivebord som har det riktige designet fint kan brukes som konsollbord når det ikke er i bruk. Plasser stolen ved siden av skrivebordet i stedet og bruk plassen under skrivebordet til plassering av en puff eller kurver til oppbevaring.

Se våre vakre skrivebord her.

 

2. Få fokus

Vi begynner med fokuspunktet som skal henge sentrert over skrivebordet. Fyll veggen med kunst som gir deg inspirasjon, fokus og noe vakkert å hvile øyet på. Eller hva med å gå for kunst i sterke farger for å gi deg energi og motivasjon til å ta fatt på en ny arbeidsdag. Du kan henge ett stort bilde over skrivebordet, to ved siden av hverandre eller lage en gruppe med bilder som harmonerer med hverandre. Pass på å ikke henge kunst over skrivebordet for høyt.

Se våre fotokunst favoritter til skrivebordet her.

 

3. Se lyset

God belysning er viktig på hjemmekontoret. I tillegg til takbelysning bør du investere i en bordlampe som gir deg ekstra lys samtidig som lampen kan være et dekorativt element i stylingen. En bordlampe er spesielt viktig om du ikke sitter et sted hvor du får naturlig dagslys. Godt med lys gir økt konsentrasjon og man blir ikke like fort sliten i øynene. En dekorativ lampe vil gi hjemmekontoret et stilig og personlig preg.

Vi har vakre bordlamper som gir godt med lys her.

 

4. Gå for grønt

Vi ønsker å lage et hjemmekontor som har den riktige balansen mellom praktisk, komfortabelt, vakkert og rent. En plante vil gi deg en følelse av ro, rense luften på hjemmekontoret, i tillegg til å se utrolig vakker ut. Du kan også gjøre som oss og gå for kunstige blomster. Selv om disse ikke vil rense luften, ser de like vakre ut og gir oss den samme følelsen som ekte blomster. Litt luksus i hverdagen.

Kunstige planter for den som ikke har grønne fingre finner du her.

 

5. Bli kreativ

Vi elsker dekorelementer som skiller seg ut. Ved å dekorere med noen få vakre dekorelementer på hjemmekontoret vil du kunne gi stylingen de ulike nivåene vi ønsker å jobbe med for å skape balanse. Et dekorativt element med spennende former gir også økt kreativitet til en arbeidsdag. Et dekorativt element kan være noe du har funnet på en reise som er personlig og som kan ta deg tilbake til et godt minne. Vi trenger noen pauser innimellom også. Tilsett gjerne en boks for å kunne oppbevare kontorrekvisita som du ikke nødvendigvis ønsker å ha framme. 

Bli kreativ med dekorative elementer her.

 

6. Deilig duft

Pene duftlys med en lukt du liker spesielt godt kan gi deg en ekstra god følelse og ekstra glede ved å sitte på ditt hjemmekontor. Et duftlys er hverdagslykke på et lite glass og gjør underverker. Finn en duft du liker og som kan ta deg et sted du drømmer om akkurat nå.

Velg mellom en av våre herlige romdufter her.

 

7. På tide å bli komfortabel

Våre Como spisestoler ikke en ergonomisk arbeidsstol, men for et midlertidig hjemmekontor, vil Como spisestol være et komfortabelt og stilrent valg. Mange av våre kunder har Como spisestol hjemme allerede og vi mener at denne passer perfekt til våre skrivebord. Velg en farge som passer til resten av interiøret. Ikke vær redd for å gi hjemmekontoret en liten fargeklatt ved å gå for en stol med en farge du liker godt. Det vil gi hjemmekontoret et personlig og inspirerende element. Akkurat passe klassisk og tidløst, men med en moderne vri.

Se våre komfortable stoler her.

Vi håper du finner våre interiørtips til hvordan style ditt skrivebord hjemme nyttig. Og at du får mange kreative, effektive og hyggelige stunder på hjemmekontoret fremover.

Lykke til!

- Marte

Forrige artikkel Neste artikkel