Hvordan style et rundt sofabord?

Hvordan style et rundt sofabord?

Styling av sofabordet skal være gøy og personlig. På et sofabord kan vi vise frem vår personlighet med vakre og personlige gjenstander som viser hvem du er eller hvor du har vært. Styling av et sofabord kan bestå av gamle og nye skatter som betyr noe for deg og som vil gjøre stylingen interessant.

Vi får mange spørsmål om hvordan man styler et sofabord og vi tenkte å begynne med det runde sofabordet. Styling skal se tilfeldig ut, men det er heldigvis er system å følge. Vi har laget en liten guide som tar deg gjennom hele prosessen og laget noen tips, så du enkelt kan style ditt eget sofabord hjemme.

 

 

1. SE FOR DEG EN TRIANGELFORM 

Når du skal style et rundt sofabord så begynner vi alltid med å tenke at vi skal lage grupperingene i en triangelform på bordet. Vi ønsker å gjøre det spennende og innbydende med ulike grupperinger som spiller på hverandre.

 

 

2. START MED ET FOKUSPUNKT

Start med det høyeste elementet som kan være en vase med friske blomster. Friske blomster skaper liv i hjemmet. Når det er sagt så har vi veldig mange vakre og naturtro kunstige blomster som varer evig. Når du har satt det høyeste punktet kan du jobbe deg videre.

 

 

3. LAG ULIKE GRUPPERINGER OG LAG

Vi ønsker å lage tre ulike grupperinger på bordet. Bruk bøker eller et rektangulært brett som base for neste gruppering og begynn å jobb med lagene ved å plassere en vakker bolle, boks, lykter eller andre vakre objekter du ønsker å ha med.

 

 

4. SKAP ULIKE NIVÅER

For den siste grupperingen kan du legge inn ett høyere skulpturelt objekt som vil hjelpe til med å skape de ulike nivåene på bordet.

 

 

5. UNDER BORDET

Om du har et sofabord som har en plate under bordet, må du ikke glemme denne delen. Her kan du plassere to grupperinger eller mer med bøker eller annet som passer seg med tanke på høyden.

Nå kan du ta et steg tilbake å se på stylingen fra alle vinkler. Flytt litt rundt på ting til du er helt fornøyd. Vi håper du finner guiden nyttig og at du nå kan prøve deg frem hjemme.

Om du ikke har alt du trenger for den perfekte stylingen har vi samlet alt du trenger her.

Lykke til!

Forrige artikkel Neste artikkel