Hvordan innrede med konsollbord?

Hvordan innrede med konsollbord?

Et konsollbord er det ultimate supplerings møbelet. Det er et multifunksjonelt bord som både er praktisk og dekorativ. Style det med en kombinasjon av bokser, brett og kurver som kan brukes til småoppbevaring og andre dekorative elementer. Et konsollbord kan plasseres i alle rom og hos oss finner du et bredt utvalg i forskjellige farger, materialer og størrelser.

 

 

Plassering i mellomsonene

Flere av dere har sikkert en bolig med flere mellomsoner, som blir stående tomme. Er du blant dem som har et område i hjemmet du ønsker å fylle? Da vil et konsollbord være det perfekte møblet der. Få ekstra valuta for pengene ved å gå for en variant med plass til ekstra oppbevaring. Se etter en med hyller og/eller skuffer.

 Valg av konsollbord

Når du skal velge deg ut et eller flere konsollbord er det et par ting jeg anbefaler deg å ha i bakhodet.
Hvilke funksjoner ønsker du at det skal ha?
Skal det primært brukes til oppbevaring eller skal det 'kun' fylle ut en tom mellomsone?
Tenk over hvilke materialer du velger. Hvor bordet skal stå og hva det potensielt vil bli utsatt for.

psst..hvis du har en lang vegg du ønsker å få mest mulig ut av, kan du plassere to like konsollbord ved siden av hverandre. Da får du fylt opp en tom vegg og mer plass til oppbevaring og dine favoritt interiørartikler. Vinn, vinn!

 

 

 

Dekorer med verdifulle skatter

Gi entreen din en innbydende og personlig styling ved å dekorere konsollbordet med vakre, verdifulle skatter. La også vaser og krukker med blomster eller andre grønne vekster friske opp helheten. Se vårt utvalg av kunstige blomster og planter her.

Om du har en mindre entre og behov for et sted å sitte, for eksempel når du tar på deg sko eller kler av og på barna. Da kan du plassere en puff eller en smal benk under bordet. Den vil ikke ta opp unødvendig med plass og du kan enkelt dra den frem når du har behov for det. Benker og puffer som passer utmerket under konsollbord finner du her. NB. Husk å sjekke høyden på benken/puffen og konsollbordet.

 

 

Utallige varianter

Hos oss finner du utallige varianter av konsollbordet. Velg mellom en rekke ulike farger, materialer og ikke minst størrelser. En fellesnevner for konsollbordene du får kjøpt hos oss er at de er sammensatt av rene flater, rette vinkler og grafiske snitt. Vi ønsker å ha bredde i våre kolleksjoner, slik at sjansen for at du finner produktet som passer perfekt inn hos deg er stor.

Konsollbord passer like godt i gangen som det gjør på badet, soverommet eller i stuen. Det er et multifunksjonelt møbel som vil 'fylle ut' interiøret. Det vil tilføre både noe praktisk og dekorativt til boligen din.

- Marie

Forrige artikkel Neste artikkel