Hvordan innrede en sommerhytte?

Hvordan innrede en sommerhytte?

Har du en sommerhytte som kunne trengt en liten 'make over'? Eller kanskje du akkurat har kjøpt deg en hytte som står tom? Her har vi satt sammen tre ulike stiler som vil passe utmerket på en sommerhytte.

Hvis du ønsker hjelp til planløsning og andre interiør relaterte valg kan du booke en tid med en av våre dyktige interiørdesignere her.

Tradisjonelt med maritime innslag

Hold på tradisjonene og spill videre på den tradisjonelle hytte stilen med maritime innsalg. Fokuser på lyse fargetoner, blått, striper og organiske former som kan minne om ting fra havet. Ubehandlet treverk er også med på å understreke et tradisjonelt uttrykk samtidig som det sørger for en lun atmosfære.

 

Delikat & fargerikt

Innred sommerstedet ditt til et sted fylt med farger i varme, friske og lune fargetoner. Ta med deg varme sommerdager inn ved hjelp av mønster, teksturer og farger. Under finner du et utvalg møbler og interiørartikler som vil hjelpe deg med nettopp dette.

 

 

Minimalistisk & tidløst

Skap et tidløst og sømløst uttrykk på sommerhytta din ved hjelp av nøytrale fargetoner og naturmaterialer. Hos oss finner du møbler og interiørartikler som sammen vil danne den perfekte base. Book en time med en av våre interiørkonsulenter dersom du er i tvil.

 

 

Nyt planleggingen, innredningen og de lange lyse dagene. Ønsker deg en riktig fin vår- og etter hvert sommer!

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker hjelp med innredning av ditt sommersted. Vi er her for å veilede deg. 

- Marie

Forrige artikkel Neste artikkel