Høstens vakreste interiørtrender 2019

Høstens vakreste interiørtrender 2019

Vi fortsetter å dyrke individualismen denne høsten. Fargepaletten har til nå vært preget av sarte jordtoner og klassiske gråtoner med innslag av duse pasteller. Disse fargene blir med oss videre og vil passe utmerket sammen med høstens nykommer.

 

Det taktile

Fremover er det ikke lenger bare øynene som skal bedømme førsteinntrykket av et møbel. Det vil også være et stort fokus på det taktile. I tillegg vil dufter dominerer på interiørfronten. Det har blitt viktigere for oss-  og dermed et større fokus på at alle sansene skal bli tatt i bruk når vi utforsket et hjem.

Håndverk og historie

For de aller fleste er det å kjøpe et møbel synonymt med en investering. Det er ved en sjelden anledning at vi kjøper et større møbel spontant. Vi foretrekker å gjøre god research før vi tar et endelig valg. Denne tendensen setter nå sitt preg på fokuset til møbelprodusenter og forhandlere.

Produktenes historie spiller en sentral rolle. Behovet for å vite hvor produktene man kjøper kommer fra og hva baktanken med det endelige designet er, er viktig for oss.
Dette går hånd i hånd med godt håndverk som igjen samspiller med det taktile.

 

Lær

Produkter som er laget av lær er alltid en god investering. Lær bærer et tydelig preg av eksklusivitet og kvalitet. Det er ikke uten grunn at møbler laget av lær alltid vender tilbake i trendbildet. Materialet vil nemlig bli finere og finere med årene- jo mer du bruker møbelet desto bedre!

Neste gang du skal investere i et møbel som skal vare livet ut anbefaler jeg å gå for et møbel i lær. Denne høsten har vi falt pladask for møbler i vakre, klassiske bruntoner.

 

 

Sesongens nykommer

Denne høsten og vinteren er det fargen gul som gjelder. Det gule kommer som et friskt pust inn i årets fargepalett. Så langt i år har duse pasteller, jord- og gråtoner dominert paletten. Ulike nyanser av gult blir vakkert i kombinasjon med de andre duse og nøytrale trendfargene.

Farget glass

Farget glass er både dekorativt og ikke minst tidløst. Farget glass vil bidra til å  understreke et personlig uttrykk og/eller et fargetema. Nå er altså farget glass i ulike varianter tilbake for fullt i interiørbildet. Det bugner i vaser, glass, mugger og skåler i vakre fargetoner.

 

 

 

Treverk

Denne sesongen er det mye fokus på treverk. Møbler i ulike tresorter alt fra sort til lysere varianter av ask ser vi mye av. Kombinasjonen og miksen av tresorter i ulike fargenyanser og finish er uslåelig vakker. 

Vi ser også at kantene på møblene i tre har blitt myke og runde fremfor harde og rett. Hos oss finner du alt fra spisebord til skjenker i ulike tresorter.

 

Slå deg løs

Er du blant dem som ønsker seg et unikt hjem? Slå deg løs! Gi boligen din ett løft med et par festlige detaljer, eller kjør på med massevis av farger, mønster og overraskende innslag. Her er det kun fantasien som setter grenser. Alt er lov!

Eksklusive og dekadente materialer

Om du ønsker en eksklusiv og maksimalistisk stil vil denne interiørtrenden appellerer til deg. Trenden passer for deg som elsker å la det bugne med møbler og dekorelementer. Skap stilen med møbler, lamper og interiørartikler i tykke, runde former og bruk materialer som velour og marmor.

 

 

Den floralske trenden

Bruken av vaser i ulike høyder og fasonger blir med oss videre denne sesongen. Den største floralske trenden i høst er tørkede blomster med farge. Dra til din nærmeste blomstbutikk og gå til innkjøp av tørkede blomster eller gå deg en tur å plukk en bukett nå på sensommeren/ høsten. Piff opp blomstene ved å spraye dem med dine favoritt farger.

 

 

 

Kort oppsummert vil jeg oppfordre deg til å fortsett å skape et personlig og fargerikt hjem. Tips: gå for det du faller pladask for. Da vil du neppe angre eller bli lei. Ha det gøy med interiør og våg å gå for noe annet enn naboen. Det viktigste er at du velger det DU liker.

- Marie

 

Forrige artikkel Neste artikkel