Fargerike interiørdetaljer fra Oi Soi Oi

Fargerike interiørdetaljer fra Oi Soi Oi


Sett farge på interiøret ved hjelp av detaljer fra vår leverandør Oi Soi Oi. Deres sortiment består av bordlamper med delikate lampeskjermer, brett og bokser som er laget av MDF, lakkert hele 13-15 ganger for opptimal slitestyrke. De lakkerte produktene har fantastiske, klare farger samt en eksklusiv glans.Det er flere grunner til å innrede med brett og bokser. Først og fremst så er det praktisk til småoppbevaring, det tilfører farge, det samler dekorgrupper og går du for en variant fra Oi Soi Oi har du også noe pent å hvile øynene på. 

Bokser og brett kan plasseres i alle rom og passer like godt på badet som i gangen. På badet kan du plassere hudpleie og kosmetikk i grupper på brettene. I boksene kan du oppbevare alt fra q-tips til smykker.I gangen er både brett og bokser supre til oppbevaring av nøkler, reflekser og andre småting du måtte ønske å ha lett tiljengelig i gangen.

Brettene fra Oi Soi Oi vil også ta seg godt ut på kjøkkenet. Her kan du plassere dekorative beholdere med oljer og krydder. De er også fine å bruke til servering, være seg kaffe på sengen eller tapas. NB. brettene må vaskes for hånd, kun med lunket vann. De tåler ikke oppvaskmaskinen.
I tillegg til bokser og brett har Oi Soi Oi også en rekke delikate og ikke minst dekorative lamper. Bordlampeføttene er lakkert med samme teknikk som brett- og bokser. Lampeskjermen både til taklamper og bordlamper er laget av delikate og eksklusive materialer som silke og lin. Alt vi har tilgjengelig fra Oi So Oi får du kjøpt hos oss her. 

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål. Husk at du også kan booke en privat time med en interiørdesigner her. 

- Marie

Forrige artikkel Neste artikkel