Fargekart fra LADY 2020 | Våre favoritter

Fargekart fra LADY 2020 | Våre favoritter

Året 2020 byr på en mengde harmoniske, delikate og sofistikerte fargetoner fra Jotun LADY. Det nye fargekartet feirer det nye tiåret med å lansere 12 helt nye farger fra LADY.

En hyllest til fargene

I følge Jotun blir det kommende året en ren hyllest til fargene. Et nytt tiår nærmer seg med stormskritt og det er for mange tid for refleksjon, ettertanke og kanskje noen endringer. Hva med å starte det nye tiåret med å endre fargen(e) på veggen? Jotuns farger fra LADY ønsker å feire det nye tiåret med å lansere hele 12 helt nye farger. Under finner du et par favoritter fra fargekartet til LADY for 2020.

Grønn harmoni

Trekk naturens frodighet inn i hjemmet ved hjelp av den nye LADY Wonderwall 8546 Local Green fargen. For å lage denne fargen har fargeekspertene hos Jotun latt seg hovedsaklig inspirere av det som opptar flere og flere i samfunnet vårt: det naturlige, kortreist og lokalt.

Fargen defineres på følgende måte:
Stadig flere ser verdien av å velge kortreist og lokalt. Da fargen Local Green ble utviklet, var nettopp lokalt håndverk og lokal matproduksjon, en viktig del av inspirasjonen vår. Hvis du ønsker forandring, er det en fin start å begynne i hjemlige omgivelser og støtte opp om det som skjer der du bor!

Exhale

Jotun Lady har skap denne fargetonen for å hjelpe deg til å slappe av og puste ut i en hektisk hverdag. Jotun beskriver 'Exhale' på følgende måte:
LADY 7637 Exhale er en lett og subtil minttone som inviterer til stillhet og ro. Selv om det kan virke umulig å rekke mer i løpet av en dag, har du alltid tid til å stoppe opp noen sekunder og ta en liten pustepause. Noen ganger er et dypt åndedrag alt som skal til for en forfriskende nullstilling.

Uslåelig kombinasjon

Kombinasjonen av en dus minttone som Exhale og en dyp sennepsgul (10001 Dijon Yellowskaper en delikat og harmonisk kontrast og overgang. Gjør som Jotun har gjort her og fyll et karnapp med lekre frittstående vegghyller.

 

 

 

 

To gyldne nyheter

Det organiske, naturlige og taktile er i vinden som aldri før. Vi ønsker å utforske hjem og rom med alle sansene våre. Gi ett eller flere rom i boligen din en gylden, naturtro og ydmyk fremtoning ved hjelp av LADY Pure Color 11174 Curious Mind og/ eller LADY 11173 Humble Yellow. Kombiner gjerne også de to overnevnte fargene som de har gjort på bildet under. Curious Mind er på veggen bak speilet og den lysere nyansen Humble Yellow er malt på den buede veggen bak til venstre.

 

 

 

 

Visdom

En av de nye fargene fra Jotun LADY 2020 er en ubeskrivelig vakker dyp plommefarge. De har kalt denne fargen for Wisdom. De definerer den som en farge som passer utmerket i rom for konsentrasjon eller gode samtaler. Leser mer om LADY Pure Color 20145 Wisdom her.

Helt siden min bestemor begynte å få grå hår, har hun sverget til lilla fargetoner i klesveien. Hun påminner meg til stadighet med sine stilsikre klesvalg hvor vakker kombinasjonen av grått og lilla er. Denne veggfargen vil med andre ord passe midt i blinken om du for eksempel har en grå sofa. 

 

 

 

 

Du kan se alle de 12 nye fargene på Jotuns egne sider her.

Jeg håper disse fargeglade nyhetene har inspirert deg like mye som de har inspirert meg. Det kommende tiåret vil bli et år fylt med vakre farger og ikke minst noen for en hver smak. Takket være det vide fargespekteret i det nye fargekartet kan vi alle finne våre favoritter og fortsette å dyrke vår personlige interiørstil.
- Marie

Forrige artikkel Neste artikkel