Et multifunksjonelt hjem

Et multifunksjonelt hjem

Et multifunksjonelt hjem består av bestandige møbler og interiørartikler med flere bruksområder og/ eller funksjoner. En spisestol som også fungerer som en kontorstol, en hylle som kan brukes som romdeler, for å nevne noe. Under har jeg samlet en rekke produkter som vil gjøre hjemmet ditt mer multifunksjonelt.

 

 

Lenestolen 'Doria' fra Eichholtz på bildet over, er ikke bare vakker å se på og god å sitte i. Den har også en svingbunn som gjør det enkelt for deg å holde oversikt over hva som skjer i rommet. Dermed vil jeg tørre å påstå at den går inn under den multifunksjonelle kategorien.

 

 

Stuen

Transformer stuen din til et rom fylt med muligheter og funksjoner. Du kan f.eks velge en modulbasert sofa slik at du kan tilpasse og forandre oppsettet etter behov. Hos oss finner du alt du trenger for å innrede en komplett stue.

 

 

Hjemmekontoret

Transformer et av rommene i hjemmet ditt til et funksjonelt og hyggelig hjemmekontor. Hos oss finner du alt du trenger som både vil være behagelig å hvile øyet på samtidig som det er funksjonelt og praktisk. I tillegg til alt du MÅ ha for å få gjort jobben din hjemme fra vil jeg også anbefale å gi rom for produkter som gir arbeidsområdet et løft. Det kan f.eks være en vase fylt med blomster, en skulptur eller en dekorativ boks til oppbevaring.

 

 

Et dekorativt oppslagsverk

En coffee table bok som denne er både dekorative og et flott oppslagsverk. Enten du trenger å bli inspirert eller bare trenger et par minutters pause fra skjermen.

 

Med det ønsker jeg deg lykke på veien mot et multifunksjonelt hjem. Uansett hvilke produkter du går for; en boks eller et helt hjemmekontor så vil møbler og interiørartikler som har flere funksjoner gjøre hverdagen din litt enklere.

- Marie

Forrige artikkel Neste artikkel