De 5 fineste vasene akkurat nå

Vi har samlet våre 5 favorittvaser som både står fint alene og sammen. Fyll de med dine favoirtt blomster eller ta de pryde bordet eller vinduskarmen i seg selv. Se alle våre vaser her.

1. Pirout keramikkvase - Ø12/33 H42 - Sanded ocker

Vi elsker denne keramikkvasen fra danske Louise Roe. Den organsike og unike formen kombinert med den vakre okerfargen gjør den til et kunstverk og et blikkfang. Den tar seg godt ut i seg selv og med blomster eller grener i. La den pryde inngangspartiet eller plassert den på et sidebord i stuen.


2. Sphere vase Square - mini - Kaffe

Vi elsker denne dekorative vasen fra 101 Copenhagen og ønsker oss den i alle variantene. Sphere-samlingen er blitt synonymt med det visuelle språket og signaturserien til 101 Copenhagen. Serien er en familie av unike silhuetter og teksturer som samles på en dekorativ og skulpturell måte.


3. Rope vase - Medium - Dust

Vase eller vannkanne i keramikk. Bruk den med én blomst eller bare som en skulptur. Eller hvorfor ikke som en luksuriøs vannkanne? Vi elsker multifunksjonelle produkter som denne vasen/ vannkannen. I tillegg er den også et elegant dekorelement.


4. Balloon Vase 04 Grande Raw White Ø13-31 H42

I likhet med strukturen til skyene over Skandinavia, bringer Balloon 04 i Raw White lys og tekstur til ethvert rom. Vasen var opprinnelig en hyllest til det håndblåste glasshåndverket, og med sine sanselige runde former gir den keramiske teksturen et helt nytt liv til designet. Dens uglaserte overflate gir en naturlig og uberørt finish.


5. Ella glassvase - ø 15 x 31 - Grå

Denne glassvasen vil vi innrede med både hjemme og på hytta. Den er nesten like fin både med og uten blomster. 

Rett og slett en unik, delikat og ikke minst dekorativ glassvase i farget glass. Plasser den sammen med andre vaser og dekorelementer i ulike størrelser og farger for et spennende og gjennomført interiør.