Borddekking hos Tarjei Bø

Borddekking hos Tarjei Bø

Tidligere i sommer var vi så heldige å få komme hjem til Tarjei og hans samboer Gita. Sammen duket vi Somerset spisebordet klart til sommerfest. Glass og servise er fra Jernia som du også finner en oversikt over lenger ned. God lesning.

 

 

Spisebord med uttrekk

Tarjei og Gita har gått for et langt spisebord med muligheter for uttrekk. Dette gjør det enkelt å få plass til alle man ønsker å invitere - til og med en ekstra gjest eller to. Paret har valgt et sort Somerset spisebord på 220cm som kan trekkes ut og bli hele 3 meter langt.

Restitusjon

Som toppidrettsutøver er det helt essensielt med god restitusjon. Solide og komfortable møbler bidrar til å gjøre det lettere å få god hvile. Paret har valgt Como spisestolene i Diamond tekstilen, fargen Mulvarp som står i perfekt kombinasjon med Somerset spisebordet. Spisestolene har god polstring i både rygg og sete med ekstra støtte i korsryggen.  Setet er fylt med fjærer som gir en god spenst og bidrar til at de holder fasthet og fasong enda lenger.

 

 

Borddekking i samarbeid med Jernia

Hos Jernia fant vi akkurat det vi trengte for å dekke et nydelig bord. De har et bredt utvalg av servise i sitt sortiment som enkelt kan kombineres med ting du har fra før. 

 

 

Servietter og kunstige blomster

Du kan med enkle grep tilpasse borddekkingen etter sesong og anledning. Servietter og kunstige- eller friske blomster er både en dekorativ, rimelig og lettvint måte å endre uttrykket på. Fest blomsten med en elegant tråd eller hyssing.

Det fine med kunstige blomster er først og fremst at de er evigvarende. Du kan også enkelt klippe og dandere de etter ønske og behov. For en spennende og dynamisk bordoppsats kan du spre vaser i ulike høyder utover bordet og fylle de med kunstige- eller friske blomster.

Under viser vi fire forskjellige uttrykk. Dekketøyet er det samme, det eneste som er endret er tråden, serviettene og blomstene.

- Marie

 

 

Forrige artikkel Neste artikkel