Bedford & Harrison skrivebord

Bedford & Harrison skrivebord

Et tidløst, elegant og praktisk skrivebord er en god investering til hjemmet. Vi er stolte av Bedford og Harrison skrivebordene våre, de huker av på alle punkter.

Fellesnevnere

Både Bedford og Harrison er enkelt å style og integrere i hjemmet. Takket være deres klassiske og tidløse design og formspråk. Skrivebordene er laget av mørke, ensfargede materialer. Du kan se på de som et blankt lerret, du står helt fritt til å velge farger, mønstre og materialer.

Uansett hvilke kombinasjoner du velger, garanterer jeg at det blir fint i kombinasjon med Bedford eller Harrison skrivebordet.

 

 

 

Ikke glem veggen over skrivebordet

Kunst, speil og plakater skaper ofte en ny og personlig dynamikk i hjemmet ditt. For en gjennomført kontorplass trenger du også noe på veggene. Se vårt brede utvalg av fotokunst og speil her.

 

Belysning og dekor

Et skrivebord er ikke komplett uten en delikat bordlampe som gir god punktbelysning. Det samme gjelder en eller flere av dine favoritt dekorelementer. Alt du plasserer på skrivebordet skal være gjenstander du liker og som også gjerne inspirer deg. Under finner du noen av våre favoritt bordlamper og skulpturer som passer perfekt på et skrivebord. Du finner også flere bordlamper og en rekke vakre dekorelementer her.

 

 

Jeg håper at dette innlegget har inspirert deg til å ville oppgradere hjemmekontoret ditt. Lek deg med ulike kombinasjoner av former, materialer og farger.  Jeg ønsker deg en god og ikke minst trygg netthandel.

- Marie

Forrige artikkel Neste artikkel