6 unike vert- og vertinnegaver

Ideer til unike og tidløse vert- og vertinnegaver kommer alltid godt med. Vi går inn i en måned hvor det for mange er en del ekstra sosiale sammenkomster.
Er du invitert til noen du ønsker å gi en litt ekstra fin oppmerksomhet?
Da finner du våre beste forslag under.

Balloon glassvase - ø 24 x h 32 - Sort

Den skulpturelle Balloon 04 kommer til sin rett i alle Art Deco-hjem.

Dens sensuelle og dramatiske former understrekes av den intense, mørke fargen. Denne vasen er munnblåst, og dermed unik og ikke minst eksklusiv. Vasen er designet av den danske designeren Louise Roe.


Se hele utvalget av vaser her


Oka brett - l 45 x b 20 x h 6 - Kaffe

Oka-brettet er inspirert av tradisjonelle japanske serveringsbrett, ofte produsert i tre eller bambus. Ved å forvandle denne velkjente formen til et nytt materiale, i dette tilfellet solid fiberbetong, tilføres en viss tyngde og en raffinert tekstur på overflaten, uten at det går på bekostning av den gjenkjennelige formen.


Se vårt utvalg av brett herØyestikker skrin - 18 x 14 x 12 - Mørk grønn

Skrinene fra Oi Soi Oi er både dekorative og praktiske. De kan brukes i alle rom til oppbevaring av hva du enn måtte ønske. Plasser de på badet, nattbordet, konsollbordet eller skjenken i stuen eller på barnerommet. Disse vakre skrinene er laget i MDF treverk og har 13-15 lag med solid lakk.


Her finner du vårt utvalg av bokser og skrin


Emma putetrekk i ull med doble stikninger - 60 x 60 - Lys grå

Lun opp hytte og hjem ved hjelp av elegante putetrekk i ull. Kombiner de med andre trekk i samme tekstil, men da gjerne i ulike farger og mønstre. Hvis du ønsker å bryte det opp litt mer kan du kombinere putetrekk i ulike materialer. Denne store størrelsen er fin å plassere bakerst i en putegruppe.


Vi har en mengde ulike putetrekk du finner alle her

Sale Off
Emma putetrekk i ull med doble stikninger - 60 x 60 - Lys grå
649,00 kr324,50 kr


Lagoon lyslykt - ø 10 x h 10 - Mørkebrun

Lagoon er en lyslykt i farget glass. Lykten gjengir vakre fargespill og boblene i glasset gir en fin glød til sine omgivelser. Teknikken som brukes for å lage slike lykter gir et helt unikt produkt. Disse tar seg godt ut alene, men også i større grupper. 


Se hele vårt utvalg av lykter her


Coupe Champagneglass - ø 11,5 - h 15,5 - Klar

Hvert glass er unikt og kan derfor variere i vekt og tykkelse. Louise Roe har designet champagneglassene for å lokke fram den boblende smaken på best mulig måte, samtidig som det elegante designet løfter den eksklusive stemningen i rommet.


Se hele vårt interiørsortiment her


Ønsker deg en rikitg god førjulstid!


- Marie