5 tips til deg som skal flytte inn i et nybygg

5 tips til deg som skal flytte inn i et nybygg

Det er mange fordeler med å kjøpe nytt, men det kan også føles noe upersonlig og sterilt før man har flyttet inn. Mange stiller seg spørsmål om hvordan man kan gjøre et nybygg til et innbydende og personlig hjem. I dette innlegget vil du få 5 tips til hvordan du kan gjøre en helt ny bolig lun og personlig.

Gulvtepper

Gulvtepper gjør mye med et hjem. Det luner opp, rammer inn, forbedrer akustikken og ikke minst fantastisk å trå på. Når du flytter inn i et nybygg er ofte overflater preget av kjølige fargetoner. Da kan du med fordel velge et gulvteppe med en lang lugg. Det vil med ett gi boligen et mykere og lunere uttrykk.

Ønsker du at luggen på teppet er noe kortere så er det fantastiske gulvteppet på bildet under noe for deg. Gulvteppet er laget av tencel og bomull, du finner det her.

  • Tencel er 100 % nedbrytbart og kan resirkuleres
  • Tencel er sertifisert av Øko-Tex 100, som sikrer at garnet er fri for stoffer som er skadelig for biologisk liv.
  •  Materialet kommer rett fra naturen og utvinnes av FSC*-sertifisert cellulose fra bærekraftig skogsdrift.

Belysning

Ulike lyskilder i tillegg til den generelle almennbelysningen (spotter, downlights etc) som allerede er i boligen er helt avgjørende for å skape et lunt og personlig hjem. Ved å plassere ut bordlamper, gulvlamper, vegglamper og takpendler gir du automatisk rommet mulighet for ulike stemninger. Kanskje holder det å dimme almennbelysningen og kun ha på en bordlampe når du ser favoritt serien din eller leser en bok i sofaen om kvelden?

Ved å innrede boligen din med ulike lyskilder blir den med en gang funksjonell og tilpasningsdyktig. Slik at du enkelt kan regulere lyset ut i fra tid på døgnet, ønsket stemning og gjøremål. Som en ekstra bonus så finnes det utrolig mange vakre lamper som gir boligen et ekstra løft og en 'wow-effekt'. Se vårt utvalg av lamper til hele hjemmet her.

Veggdekor & Interiørdetaljer

Veggdekor og andre interiørdetaljer er med på å gi boligen et personlig uttrykk. Alt fra fotokunst til glassvaser er det som til syvende og sist binder det hele sammen.

Det er de personlige detaljene som gjør et nybygg til et innbydende og personlig hjem. Det er gjerne gjenstander som du har et personlig forhold til. Et kunstverk som du har spart til lenge, en skulptur som har gått i arv eller et fat du kjøpte på en reise.

For mange kommer de store og mest nødvenige møblene i første rekke. Når det er sagt så er det ogå viktig å ikke glemme at alt ligger i detaljene, det er nettopp de som er med på å bygge et helhetlig hjem. Et hjem med sjel og personlighet består av mange detaljer.

Oppbevaringsmøbler

Oppbevaringsmøbler er med på å skape et velfungerende hjem. De kommer i en rekke ulike størrelser, farger og fasonger. Det viktigste er at du velger møbelet ut i fra deg og dine behov. I tillegg til det praktiske er også flere av våre oppbevarigsmøbler med på å gi deg et mer dekorativt og estetisk vakkert hjem. Som denne åpne hyllen (les: bildet under med den høye bokhyllen) fra Midtown serien vår.

Et konsollbord er perfekt å plassere i gangen, eller et hvilket som helst annet rom. Det gir mulighet for display av interiørartikler og hvis du i tillegg går for en variant som dette (les: bildet under) fra Harrison serien med skuffer kan du også bruke det til oppbevaring.

Planter

Friske blomster, tørkede eller kunstige. Alt av blomster og andre grønne vekster har mye å si for interiøret og hjemmets helhet. Blomster, planter og diverse gønnevekser er med på å heve hjemmet. I tillegg så er også levende planter godt for inneklimaet.

Jeg håper at du nå føler deg mer klar for å begynne å planlegge/ ommøblere eller innrede din splitter nye bolig. Kos deg med hele prosessen og ta den tiden du trenger. Husk å innrede for deg/ dere som skal bo der. Følg magefølelsen og velg møbler, interiørartikler, farger og materialer som du faller pladask for. Jeg ønsker deg med det masse lykke til og gratulerer med ny bolig!

- Marie

Forrige artikkel Neste artikkel