10 kjappe spørsmål og svar | Camilla Abry

10 kjappe spørsmål og svar | Camilla Abry

Vi har tatt en aldri så liten interiørprat med designer, modell og influencer Camilla Abry. Abry foretrekker nøytrale og tidløse fargetoner og bringer kontraster inn i hjemmet ved å leke seg med materialer, former, overflater og teksturer. Her kan du lese mer om hennes interiørstil, få gode tips og ikke minst få masse  inspirasjonspåfyll! 

1. Hvordan vil du definere din interiørstil?

En kombinasjon av tidløst og moderne, åpent og luftig, med rene linjer, nøytrale farger, spennende detaljer og en mix av tidløse designklassikere og budsjettvennlige kupp. Vi bor i et funkishus der arkitekturen med husets linjer og vinkler har mye å si for interiøret og preger mange av valgene våre.

 

2. Hvordan gjenspeiler interiøret deg og din personlige stil?

Jeg er veldig glad i hvitt, svart og nøytrale farger, noe som gjenspeiler seg både i interiør og klesstil. Jeg er opptatt av materialer, former, overflater og teksturer,- og synes dette er vel så spennende å leke seg med som store fargekontraster. Jeg er designer og veldig detaljfokusert og dette kommer også til syne i interiør og dekorasjon.

 

3. Hva var grunnen til at du valgte Ethos lounge til uteplassen din?

Jeg falt for design og funksjonalitet. Vi ønsket en stilren, moderne hjørnesofa i god kvalitet, som kan stå ute på takterrassen hele året. Den er også veldig komfortabel å sitte i. Det er et møbel hvor vi både kan spise middag og ligge å slappe av med en bok og vi har god plass til hele familien. Jeg synes fargekombinasjon er helt perfekt, med de mørke grå putene hvor flekker ikke synes så godt. Svarte detaljer og de hvite marmorbordene som lysner opp helhetsinntrykket og får hele uteplassen til å se ekstra eksklusivt ut. Vi elsker loungestilen og følelsen av at du får et ekstra rom i huset, med utemøbler som står i stil til resten av interiøret vårt.

 

4. Hva dekorer du uteplassen din med?

Grønne planter, krukker, vaser, levende lys og oljelamper, pynteputer og fine varme pledd til lange sommerkvelder. Jeg liker å ha vaser stående fremme, som jeg pynter med det som til enhver tid er finest i hagen. En kvist når magnoliaen blomster, bambus, fine strå eller grønne grener.

 

5. Tre beste interiørtips

-Vær tro mot din egen stil og invester i noen gode, klassiske møbler som du vil være fornøyd med i langt tid fremover,- uavhengig av trender som kommer og går.

-Forny hjemmet med dekorasjon, småstash, tepper, bilder, pynteputer, og kanskje et malingsstrøk på en fondvegg i tråd med tid og trender.

-Bo deg gjerne inn i huset eller leiligheten før du kjøper alt nytt av møbler. Daglig bruk, behov og ønsker kan vise seg å være ganske annerledes enn hva man så får seg før man flyttet inn.

6. Hva inspirerer deg når du innreder hjemmet ditt?

Instagram er helt klart min største inspirasjonskilde både når det gjelder interiør, mote, beauty, reisemål, mat, you name it. Jeg følger både norske og internasjonale interiørmagasiner, butikker, brands, insposider, stylister og influencere.

 

7. Hva står øverst på ønskelisten av møbler og/eller interiør akkurat nå?

En av interiørtabbene vi gjorde da vi flyttet inn i huset var å bestille en dyr, modulbasert TV benk i flere ulike farger. Benken i seg selv er fin, men jeg er ikke så fargerik av meg. Jeg ble rett og slett revet med i øyeblikket,- og har angret i 5 år siden. Så nå står en ny TV benk i marmor og sort metall øverst på ønskelista,- den hadde derimot passet perfekt inn i vårt hjem.

Vi har også en hytte i Hemsedal som må innredes, og jeg har falt totalt for de gamle skibildene hos Sixbondstreet. Jeg elsker retro viben i kombinasjon med laftet tømmer og moderne interiør, så de hadde blitt amazing på hytteveggen!

 

8. Har du en favoritttrend i år?

Jeg har alltid vært glad i nøytrale farger, og har et hjem med mye hvitt, samt svart og grått. Nå er jeg også dratt mer mot varmere naturfarger, som crème og beige. Naturmaterialer i samme toner har også fått mer innpass i hjemmet i 2019, med lin, treverk, tørkede blomster og pampas.

 

9. Favorittmøbel/kan ikke leve uten og hvorfor?

Eames Lounge chair og ottoman. Dette er en tidløs klassiker som var på ønskelisten i mange år før vi kjøpte den, og som jeg aldri kommer til å gå lei av. Den står plassert på kremplassen i huset, i hjørnet av stuen med vinduer fra gulv til tak på begge sider og utsikt over sjøen. Jeg elsker å sette meg ned her for å få en liten break, og det er like fantastisk for å nyte soloppgangen om sommeren eller med en kopp kakao og regn som pisker på rutene i Oktober.

 

10. Hva mener du man bør fokusere på om man ønsker et gjennomført interiør?  

Bruk tid, hent inn inspirasjon, vurder ulike løsninger, vær tro mot din egen stil og lag en plan før du går 'all in' på shoppingfronten. Interiøret og møblene må matche og passe sammen, men samtidig er det viktig med kontraster for at det ikke skal bli kjedelig!

Forrige artikkel Neste artikkel