Ruth & Joanna

Athen Sidebord - Beige - H57

8 950,-
Athen er et elegant sidebord/ pidestall i en kubisk form.
Athen Sidebord - Beige - H57
Athen Sidebord - Beige - H57 Athen Sidebord - Beige - H57 Athen Sidebord - Beige - H57 Athen Sidebord - Beige - H57 Athen Sidebord - Beige - H57
  • Utstilt i vårt Showroom i Drammensveien 130
Levering: 8-12 Uker
SKU
1012642
Stylistens kommentar
Vakrere sidebord skal du lete lenge etter. Dette er laget av stein og kommer fra den svenske leverandøren Ruth & Joanna.

Beskrivelse

Athen er et elegant sidebord/ pidestall i en kubisk form. Sidebordet kommer i tre forskjellige høyder. Det lave er ideelt som et lite salongbord eller et lavt sidebord. Størrelsen i midten er perfekt som nattbord eller sidebord ved siden av sofaen din. Den høyeste kan brukes som en vakker pidestall hvor du kan plassere skulpturer, vaser, lamper eller kunstbøker. 
Steinen er satt sammen for hånd, og hvert stykke stein er nøye valgt for å sikre at produktet ser så bra ut som mulig. Velg mellom en beige stein og en grå marmor. Den grå går under navnet 'London' og har en glatt marmoroverflate mens den beige 'Athen' har et vakkert håndlaget stripemønster langs sidene.

Mål: B45 x D45 x H57cm
Vekt: 73kg
Materiale: stein

Om Ruth & Joanna

Ruth & Joanna ble grunnlagt av Susanne Lundberg i 2012 med en visjon om å gi ekstra eleganse til den skandinaviske møbeltrenden. Etter noen år som interiørblogger, forfatter og stylist, følte Susanne at noe manglet i markedet. Hun ønsket å lage møbler der maksimalistiske materialer møter minimalistisk design, det beste fra begge verdener.

Navnet kom naturlig; Ruth og Joanna er navnene til besteforeldrene hennes og er en hyllest til deres unike stiler og personligheter. Ruth, født og oppvokst i Nord-Sverige, symboliserer den minimalistiske skandinaviske siden av merket, og Joanna, som kommer fra Ukraina, står for den mer fargerike og maksimalistiske delen.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1012642
ISBN/EAN/GTIN 7072679608385
Produkttype Sidebord
Vekt (kg) 73
Lengde 45
Bredde 45
Høyde 57
Merke Ruth & Joanna
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Athen Sidebord - Beige - H57
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.